Filteri

Planina

Vrsta smeštaja

Vaučeri

Broj gostiju

Cena noćenja

Od:

EUR

Do:

EUR

Kopaonik smeštaj

13 smeštaja prikazano

Sortiraj po:

Više o smeštajima

Teško je doneti konačni sud i reći koja je planina u Srbiji najlepša i najposećenija, ali kada bismo pravili listu od top tri izbora, Kopaonik bi svakako bio jedan od njih.
Domaći i strani turisti obožavaju Kopaonik i posećuju ga tokom cele godine, a ne samo u jeku zimske sezone, kada se planina pretvara u mondensko skijalište. Prelepi planinski pejzaži, predeli netaknute prirode, biljni i životinjski svet, rustika i urbani duh, doneli su Kopaoniku vanvremensku reputaciju i autentičnost. Bilo da ste u potrazi za okrepljenjem i predahom od svakodnevnih izazova, aktivnim odmorom ispunjenim adrenalinskim sportovima i burnim noćnim životom, Kopaonik kombinuje najbolje iz svih svetova i zadovoljava i najistančanije ukuse. Ako ste rešili da pođete put Kopaonika i upoznate sve njegove čari i skrivene dragulje, sigurno se pitate kakav smeštaj vam je na raspolaganju i možete li pronaći komoditet koji će odgovarati vašim zahtevima i mogućnostima? Imajući u vidu sve veći broj turista koji iz godine u godinu hrle ka ovoj planinskoj lepotici, smeštaj na Kopaoniku nije nešto što bi trebalo da vas brine. Pronaći ćete bukvalno sve što možete da zamislite. Ugostitelji i hotelijeri su prepoznali potencijal planine i potrebe njenih gostiju i pronašli adekvatna rešenja za svaku od njih. Želite da odsednete u futuristički uređenom hotelu sa najmodernijim sadržajima, opremljenim hi-tech uređajima po svetskim standardima? Ili preferirate luksuzne, tradicionalne hotele, čiji su enterijeri u duborezu drveta, u kojima ćete se osećati kao monarh? Prija vam kada vam jutra počinju posetom bazenu i spa centru, gde ćete se nakon masaže opuštati u sauni? Vaše želje u par klikova mogu postati realnost, jer Kopaonik poseduje sve nabrojane sadržaje. Bilo da želite vrhunski komoditet i uslugu ljubaznog osoblja hotela ili privatnost luksuzne vile, daleko od radoznalih pogleda, na Kopaoniku ćete to pronaći. Možete odabrati moderne i luksuzne apartmane, udobne sobe ili pak rustične brvnare koje plene planinskim duhom. Izbor zavisi samo od vas. Bez obzira da li putujete sami, u paru, sa porodicom ili većom grupom prijatelja, raznovrsnost smeštajnih kapaciteta na Kopaoniku ispuniće sve vaše potrebe.

Gde odsesti na Kopaoniku?

U skladu sa vašim željama, smeštaj možete pronaći u samom epicentru dešavanja, u vikend naselju koje je od centra udaljeno oko 2 kilometra ili u Brzeću, selu koje je poslednjih godina na vrhuncu popularnosti, čija ponuda ni kvalitativno, ni kvantitativno ne zaostaje za centalnim delom. Ako se opredelite za centar Kopaonika na raspolaganju će vam biti brojni hoteli i apartmani, dok vas u selima očekuju vile, hoteli, hosteli, planinske kuće - brvnare, sobe i apartmani. Cene smeštaja na Kopaoniku drastično variraju zavisno od odabrane lokacije, objekta i njegove opremljenosti, odnosno luksuznih sadržaja koje nudi. U centru Kopaonika se nalaze hoteli, apartmani i svi sadržaji koji vam mogu zatrebati - prodavnice, ugostiteljski objekti itd. U vikend naselju su pretežno vile, apartmani i vikendice, iako se mogu pronaći i hoteli sa 3 zvezdice, dok u Brzeću možete pronaći sadržaje karakteristične za seoski turizam - planinske kuće, apartmane i vikendice za izdavanje. Imajte na umu da skuplje ne znači nužno bolje - vile i apartmani su često uređeni jednako dobro kao luksuzni hoteli, dok su cene višestruko pristupačnije.